Wie zit hier dan achter?

hoor ik je denken...

Ik ben Mike Schilder, 28 jaar oud en wonend in Arnhem. Sinds 2020 ben ik bezig met webdesign en branding. Naast deze werkzaamheden ben ik sinds 2010 professioneel basketballer waarvan zes jaar in Den Bosch en zes jaar in Zwolle. Tussen het basketballen door heb ik via de LOI mijn Associate Degree Marketing behaald. Behoorlijk pittige combinatie kan ik je vertellen..

Toen ik klaar was met mijn studie, had ik ineens veel tijd over. Ik ben altijd wel leergierig geweest en dat zorgde ervoor dat ik mijzelf ging verdiepen in (web)design. Na verschillende cursussen en uren aan YouTube video’s vond ik het tijd om de dingen die ik geleerd had uit te voeren. Zodoende richtte ik mijn eigen kledinglijn MIKL op. Hier was uiteraard een website en gloednieuwe branding voor nodig. Het viel een klant (fan) op dat ik een toffe website had. Hij vroeg of ik de website voor zijn nieuwe bedrijf wilde maken. Op die manier had ik ineens mijn eerste klant (fan) en ging het balletje rollen! 

Sindsdien heb ik al vele freelancers/bedrijven mogen helpen met hun online identiteit. Ben jij op zoek naar een professionele, betaalbare, enthousiaste en creatieve (web)designer? Laten we dan snel een kop koffie drinken en kijken naar de mogelijkheden!

Brandioos toch?!

Brandioos - Mike Schilder