Een maatwerk website.

Uniek en effectief

De online vijver is gigantisch en je doet al een tijdje niet meer mee als je geen professionele website bezit. Het laten ontwikkelen van een website vergt een investering, maar is een tool waar je jarenlang plezier van hebt. Een echt uithangbord voor jou of je bedrijf!

Design is leuk, maar een goede website levert natuurlijk klanten op. Daarom is het van essentieel belang om te beginnen bij het begin. En dat is het begrijpen van jouw business. Pas daarna ga ik over op het ontwerpen en ontwikkelen van de website. Maar ook na ontwikkeling van de website ben je nog niet van me af. Het onderhouden van een website is namelijk net zo belangrijk als het ontwikkelen ervan. Voor het ontwikkelen van websites maak ik gebruik van WordPress. 

Ik heb websites ontwikkeld voor uiteenlopende branches en zzp’ers. Van BBQ-catering tot IT, van life-coach tot business consultancy. Als je op zoek bent naar een enthousiaste, creatieve webdesigner die persoonlijk te werk gaat, zoek dan niet verder. Samen brengen we jouw online zichtbaarheid naar the next level!

oriënteren

ontwerpen

ontwikkelen

after-care

oriënteren

Om een goede start te maken, gaan we in gesprek over je business. Je vertelt me meer over de producten of diensten, de doelgroep en de doelen die je met behulp van dit project wil bereiken. Kop koffie dan maar?!

ontwerpen

Wanneer ik een helder beeld heb van de doelen, ga ik beginnen met een uniek ontwerp voor de website. Let’s get creative! Dit is een gaaf interactief proces waarbij een passend en effectief visual design tot stand komt. 

ontwikkelen

Nice! Het ontwerp is klaar. Nu is het tijd om de website in WordPress te ontwikkelen. Sit back and relax… Ik zorg ervoor dat ons overeengekomen ontwerp op het web te bewonderen is. Uiteraard responsive voor desktop, telefoon en tablet.

after-care

Je dacht toch niet zo makkelijk van me af te zijn? Een website die goed functioneert, en dat blijft doen is erg belangrijk. Ik neem je deze zorgen graag uit handen nadat ik de website heb ontwikkeld. Slaap je toch iets beter van…

benieuwd naar mijn werk?