Branding, een passende identiteit.

Van klant naar fan

Een sterk merk is herkenbaar, betrouwbaar en onderscheidt zich ten opzichte van de concurrentie. Branding is meer dan een logo en een set van kleuren. Het draagt bij aan een consistente boodschap waar klanten zich mee kunnen identificeren. 

Design is leuk, maar een goede strategie gaat er écht voor zorgen dat jouw klanten ook fan worden. Daarom is het van essentieel belang om te beginnen bij het begin. En dat is het begrijpen van jouw business. Pas daarna ga ik over op het ontwerpen en ontwikkelen van jouw brand. Maar ook na de ontwikkeling van het merk kan ik je assisteren. Een goede marketingstrategie is waar het interessant wordt!

Branding is onwijs belangrijk geworden in de hedendaagse maatschappij. Merken moeten als personen worden gezien. Een persoon heeft ook karaktereigenschappen, goede en minder goede kanten. Zoals klanten zich met een persoon kunnen identificeren, zo gebeurt dat ook met merken. Is jouw merk al een persoonlijkheid waar je fan van bent?

oriënteren

ontwerpen

ontwikkelen

klant -> fan

oriënteren

Om een goede start te maken, gaan we in gesprek over je business. Je vertelt me meer over de producten of diensten, de doelgroep en de doelen die je met behulp van dit project wil bereiken. Kop koffie dan maar?!

ontwerpen

Wanneer ik een helder beeld heb van de doelen, ga ik beginnen met een uniek ontwerp voor jouw merk. Let’s get creative! Dit is een gaaf interactief proces waarbij een passend en effectief visual brand design tot stand komt. 

ontwikkelen

Nice! We zijn er uit qua ontwerp. Nu is het tijd om jouw brand te tot in de puntjes te ontwikkelen. Sit back and relax… Ik zorg ervoor dat jouw brand een unieke en passende uitstraling krijgt. Daar kan de menigte straks echt niet meer omheen!

klant -> fan

Nu jouw brand een nieuwe identiteit heeft, is het nodig om jouw klanten tot echte fans te maken. Heb je al nagedacht over een strategie om ervoor te zorgen dat je brand de fans krijgt die het verdient? Marketing is essentieel hierbij. Ook hier help ik graag een handje! 

benieuwd naar mijn werk?